Project Description

Project Description

Built on a steep block overlooking the spit and middle harbour, this extensive renovation has maximised spectacular views over three levels and created an elegant, yet relaxed home for a young family. The original house was completely gutted internally to respond to the clients request for additional space and more liveable, open plan areas. The interior living areas are orientated towards the numerous outdoor decks, pool and views, with the focus being on flexible spaces and entertaining.

Simplicity of design and enhanced natural light from the new stair void and glass entry door have opened up the house, bringing light into the core, giving the home a generous, free flowing feel. The textured white walls, curved stair wall and timber help soften the edges yet complement the more refined joinery detailing throughout.

Architect

Martine Merrylees Design

Project Gallery

Share This Project or View Others